Índex
Tornar al mapa

PRODUCCIÓ KM.0   


⊰ La Producció Km.0 és tota aquella roba produïda i distribuïda a Terrassa.

⊰ Aquest tipus de producció té diversos avantatges: la proximitat geogràfica permet controlar millor els processos de producció de les peces, la interacció entre productor - consumidor no requereix de tants intermediaris i, finalment, es redueix al mínim la petjada ecològica durant el procés de distribució.

⊰ Quines marques de Producció Km.0 hi ha a Terrassa? On podem trobar-les?


_MARQUES


Sorongo és una marca de roba feta per a dones de totes les edats, confeccionada seguint criteris ètics i sostenibles.
El 99% dels teixits són restes tèxtils fabricades als voltants de Barcelona, restes d'altres marques que serien rebutjades si petites marques com "Sorongo" no els hi donessin una altra oportunitat.

[ La pots trobar a les següents botigues:
-SAM]


Art & Seams és una empresa de moda que no produeix en massa, produeix en i amb qualitat. En qualitat perquè durant el procés de producció es respecten els drets de les persones que intervenen. Amb qualitat, perquè la roba ha estat creada utilitzant només teixits ecològics i reutilitzats, reduint així la seva empremta en el medi ambient.

[ La pots trobar online a la seva web Beseamer.com]


Marca de roba feta de forma artesanal original i divertida per a nadons i infants, de 0 a 8 anys. Roba de qualitat, còmode i única.

[ La pots trobar online al seu Facebook UnadeKap]


A Petit Blup trobareu peces úniques fetes a mà a Terrassa. Al seu equip els hi agrada fer les coses de forma diferent i volen vestir als nostres fills i filles de manera còmoda i divertida, fent roba que els fa sentir com peix dins l'aigua.

[ La pots trobar online a la seva web Petit Blup,
I a Oh Mai Gat]


 Hominit

El Jose, l'Eduard i l'Anna van començar ara fa un any el seu projecte Hominit, que inclou una marca de roba i una botiga on vendre els seus dissenys. Des del principi van tenir clar quines eren les idees fonamentals de la seva aventura: gaudir de la seva feina, ser creatius i transmetre aquest esperit a la seva clientela.

[ Hominit ven a la seva pròpia botiga:
c/ Font Vella, 83. Terrassa]


Confecciones Persan és un fabricant egarenc de confecció masculina, especialitzat en pantalons i camises d'estil esport i tall clàssic. Compten amb instal·lacions pròpies per a la fabricació i distribució.

[ La pots trobar a les següents botigues:
-Gamax]


Lala Busquets i Homewear són dos marques de roba femenina de lli i cotó confeccionades aquí amb matèries primeres catalanes.

[ Lala Busquets ven les seves marques a la seva pròpia botiga::
-LB]


Sirera comença una nova aventura, aquest cop canviant la presència física perla virtual.

[ La pots trobar online al seu blog Sirera Crochet]


A Skandal dissenyen les seves pròpies bosses, samarretes, jerseis, vestits, collarets, etc. El seu equip fa coses personals per gaudir de la vida, que perdurin en el temps, amb materials nobles i senzills.

[ Skandal ven a la seva pròpia botiga:
c/ de la Rutlla, 29.Terrassa]


Teixidors és, des de la seva fundació al 1983, una cooperativa amb vocació social que vol assolir la integració social i la independència econòmica de persones amb dificultats d'aprenentatge.

Teixidors fa roba amb fibres de la millor qualitat. Amb col·leccions 100% ecològiques, teixides a mà i sense tintures sintètiques.

[ Teixidors ven a la seva pròpia botiga:
Raval de Montserrat, 13. Terrassa]


_BOTIGUES


c/ de la Palla,2

Petita botiga amb molt d'encant on venen complements, objectes de regal i roba.

Pots trobar-hi roba de Producció Km.O de la marca:

[Sorongo]

[Sotimi Panda]

[Col·lecció Inhala Exhala de "Petit Blup"]


Plaça del Progrés,4

A SAM trobaràs roba de Producció Km.O de la marca:

[Sorongo]


c/ Josep Terradelles, 13

Avinguda Barcelona, 228

A Grazz pots trobar roba de Producció Km.O de la marca:

[Persan]

[Obolo]


Plaça Vella, 13 ppal,1ª

A Espai Núvia tenen el seu atelier on confeccionen dissenys propis, únics i exclusius, amb teixits escollits per a tu o pintats a mà.


c/ Font Vella, 93

Gamax és una botiga egarenca que, des del 1960, ofereix vestit d'homes amb un gran ventall de models i talles i amb la possibilitat de fer-los a mida.

A Gamax pots trobar roba de Producció Km.O de la marca:

[Persan]